За нас

Здравейте, аз съм Теди,

майка на прекрасно момиченце, което расте с бебешките и детски дрехи на Little Green Radicals. Мога да Ви уверя в техните качества. Марката Little Green Radicals определено спечели моето доверие с много меките и приятни на допир материи, със сертфициран органичен произход.

Бушбейби ЕООД е официален единствен дистрибутор за България на английската марка за бебешки и детски дрехи Little Green Radicals.

Дрехите на английската марка Little Green Radicals са направени от 100% висококачествен органичен памук. Органичният памук е отгледан без пестициди и химикали, което е от съществено значение за чистотата на материята. Основният допир на бебешката и детска кожа е с материята на дрехите. Когато налице е лесно раздразнителна кожа и атопичен дерматит, внимателният избор на бебешки и детски дрехи е от съществено значение.

Наситените и красиви принтове са направени от бои на водна основа, което допълнително осигурява нежна грижа за бебешката и детска кожа.

Дизайнът, апликациите и принтовете са детски, без да са натрапчиво шарени. Стилни детски дрехи, които може да облечете за повод, за лудории сред природата или просто за удобство вкъщи. Удобни са и за детето, и за родителите. Копчетата са винаги на подходящото място, за да улеснят обличането и събличането на дрехата или за лесна смяна на пелените.

Бебешките и детски дрехи с марката Little Green Radicals носят сертификата за Справедлива търговия, което означава, че хората, които участват в производството на дрехата са справедливо възнаградени. За производството на тези дрехи не е използван евтин детски или женски труд.

Дрехите са толкова качествени, че спокойно могат да се предават от дете на дете. Тази приемственост намалява консумацията и оказва положително въздействие върху природата.

Отношението към природата марка показва и с опаковката на дрехите. Всички са в компостируеми пликове, което намалява употребата на пластмаса.

Сравнение на продукти