Блог

Eксклузивният дистрибутор за България на Little Green Radicals продава бизнеса си 30.11.2022 08:56:03

Eксклузивният дистрибутор за България на Little Green Radicals продава бизнеса си

Онлайн магазинът https://bushbaby.bg/, ексклузивен дистрибутор за България на марката Little Green Radicals, се продава. Магазинът поддържа уникален асортимент от внимателно подбрани бебешки и детски дрехи със сертфициран органичен произход. Основната част от продуктите носи британската марка LGR, а разнообразните категории са подкрепени от още 2 марки с отношение към детското здраве – Pitigaïa и Leela Cotton.

Благодарение на био суровините, които са основна характеристика на колекциите, https://bushbaby.bg/ отговаря на специфичните нужди на бебета и деца с раздразнителна кожа и атопичен дерматит.

Дрехите с марка Little Green Radicals са:

 • изработени от 100% органичен памук
 • оцветени с безвредни сертифицирани бои
 • с детски принтове и апликации, без да са натрапчиво шарени
 • стилни, могат да бъдат облечени за повод, сред природата или просто за удобство вкъщи
 • лесни за обличане – копчетата винаги са на подходящото място
 • толкова качествени, че да се предават от дете на дете.

Органичният памук е отгледан без пестициди и химикали, което е от съществено значение за чистотата на материята. Целият процес на дрехите е GOTS сертифициран (Global Organic Textile Standards/ Глобален органичен текстилен стандарт) – от производството на памука, оцветяването на дрехите и тяхното изработване, склада, превоза и т.н. GOTS сертификатът регулира всичко, което може да попадне в продукта - вредни химикали като PVC, тежки химикали като олово и формалдехид, никел, често използван при тик-так копчетата.

Little Green Radicals носят сертификата за Справедлива търговия - хората, които участват в производството на дрехата са справедливо възнаградени и не е използван евтин детски или женски труд.

Отношението към природата марка показва и с опаковката на дрехите. Всички са в компостируеми пликове, за да се намали употребата на пластмаса.

В условия на повишаващо се пазарно търсене на продукти за бебета и деца с доказано качество, екипът на https://bushbaby.bg/ предлага възможност да поемете щафетата и да развиете бизнес идея с потенциал, без да започвате от нула. Изградените бизнес взаимоотношение, утвърдените практики, свързани с онлайн търговията и нейното популяризиране, както и администрирането на всички процеси са стабилна база с осигурено темпо за дългосрочен растеж.

Бизнес с изградени процеси

Little Green Radicals идва на българския пазар през 2022 г. чрез онлайн магазина https://bushbaby.bg/. По този начин улеснява българските потребители с внимателна селекция, изключително детайлно и коректно описание на всеки артикул и бърза локална доставка.

Бизнесът стартира в резултат на лична история, която очертава безспорна пазарна нужда от доказано чисти от химикали бебешки и детски дрехи. Дизайнът и естетичният замисъл на всяка от дрехите се оказва добавена ценност и допринася за бързо нарастващите интерес и разпознаваемост.

Онлайн магазинът https://bushbaby.bg/ е работеща платформа с висок процент лоялни потребители. Поради спецификите на продуктите и принадлежността им към сегмент над масовия, те се ползват с висока степен на доверие. Подборът на артикули е изцяло канализиран и регулиран спрямо нуждите и очакванията на българските потребители.

Благодарение на установените практики за персонализиране на продажбите и подчертаното лично отношение и внимание към всеки клиент имаме база за качествена оценка на поведението на аудиторията. В контекста на това, продажбите са  с висока степен на предвидимост.

Бизнесът има потенциал за бързо разрастване поради следните характеристики:

 1. Платформата, на която е позициониран онлайн магазина, е cloudcart. Тя осигурява цялостен процес на обгрижване с наличностите и автоматизиране на процесите за анализ - от въвеждането на артикулите, обединяването им в колекции, маркетинг инструменти, обработване на поръчките, плащания (има интегриран виртуален POS терминал, пратките с наложен платеж се приключват автоматично). Интегриран е със системата на Спиди.

Клиентите определят онлайн магазина като много лесен и приятен за пазаруване.

 1. Магазинът е интегриран с Фейсбук и Инстаграм, като продажбата на артикулите се осъществява през сайта. Това съчетание на маркетингови и продажбени инструменти е изключително полезно и в подкрепа на активната онлайн търговия.

Последователите на Фейсбук страницата са 1.6 K в Инстаграм са 845. Ръстът им е органичен.

 1. Счетоводна фирма с доказан опит осигурява дейностите и консултира процесите.
 2. Little Green Radicals осигуряват снимките и детайлното описание на продуктите. Копирайтър превежда и адаптира текста на български, съдейства при поддържане на блога. Възможно е и цялостно поемане на поддръжката на Фейсбук и Инстаграм страниците.

Перспективи за развитие

 1. Увеличаване на пазарния дял

България

Като основен и единствен дистрибутор на Little Green Radicals за България, Бушбейби ЕООД гарантира, че направените инвестиции за разпознаваемост на марката водят до увеличаване  на собствения пазарен дял.

Увеличаване на продажбите в България чрез:

 • работа с инфлуенсъри
 • увеличаване на процентът organic search в гугъл чрез регулярни статии
 • участие в различни събития – базари, работилнички, събития за родители
 • консигнация

Идеи за съвместни проекти могат да бъдат предоставени на етап преговори.

Европа

Разширяването на пазара и изпращането на пратки в чужбина е набелязана следваща перспектива за развитие. Bushbaby.bg има клиенти, които пазаруват от чужбина и адресират пратката до роднини в България. Има и запитвания от чужбина за изпращане на пратки директно до там. След проучване, фирмата се спря на потенциален бизнес партньор за фулфилмънт и доставки в 9 държави в Европа.

 1. Увеличаване на портфолиото от продукти

Бушбейби ЕООД има регистрация в международна онлайн платформа за клиенти на едро, която предлага директно купуване на продукти от производителя. В нея може да се филтрира по сертфикатите, които притежава продукта.

В стартова фаза са и няколко договорености за съвместна работа с български творци.

Още идеи за съвместни проекти мога да споделя на етап преговори.

 

При интерес към бизнес предложението и повече информация за него, моля, свързете се с мен на тел. 0879660451 или email [email protected].

 

С уважение,

Теодора Иванова

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Интересно и полезно

General

Eксклузивният дистрибутор за България на Little Green Radicals продава бизнеса си

Eксклузивният дистрибутор за България на Little Green Radicals продава бизнеса с

Онлайн магазинът https://bushbaby.bg/, ексклузивен дистрибутор за България на марката Little Green Radicals, се продава. Магазинът поддържа уникален асорти Онлайн магазинът https://bushbaby.bg/, ексклузивен дистрибутор за България на марката Little Green Radicals, се продава. Магазинът поддържа уникален асорти 2023-02-27T10:10:16+02:00 Eксклузивният дистрибутор за България на Little Green Radicals продава бизнеса си

<p>Онлайн магазинът <span><a href="https://bushbaby.bg/">https://bushbaby.bg/</a></span>, ексклузивен дистрибутор за България на марката Little Green Radicals, се продава. Магазинът поддържа уникален асортимент от внимателно подбрани бебешки и детски дрехи със сертфициран органичен произход. Основната част от продуктите носи британската марка LGR, а разнообразните категории са подкрепени от още 2 марки с отношение към детското здраве &ndash; Pitiga&iuml;a и Leela Cotton.</p> <p>Благодарение на био суровините, които са основна характеристика на колекциите, <span><a href="https://bushbaby.bg/">https://bushbaby.bg/</a></span> отговаря на <em>специфичните нужди на бебета и деца с раздразнителна кожа и атопичен дерматит</em>.</p> <p><em>Дрехите с марка Little Green Radicals са:</em></p> <ul> <li><em>изработени от 100% органичен памук</em></li> <li><em>оцветени с безвредни сертифицирани бои</em></li> <li><em>с детски принтове и апликации, без да са натрапчиво шарени</em></li> <li><em>стилни, могат да бъдат облечени за повод, сред природата или просто за удобство вкъщи</em></li> <li><em>лесни за обличане &ndash; копчетата винаги са на подходящото място</em></li> <li><em>толкова качествени, че да се предават от дете на дете.</em></li> </ul> <p><em>Органичният памук е отгледан без пестициди и химикали, което е от съществено значение за чистотата на материята. Целият процес на дрехите е <span><a href="https://global-standard.org/">GOTS</a></span> сертифициран (Global Organic Textile Standards/ Глобален органичен текстилен стандарт) &ndash; от производството на памука, оцветяването на дрехите и тяхното изработване, склада, превоза и т.н. GOTS сертификатът регулира всичко, което може да попадне в продукта - вредни химикали като PVC, тежки химикали като олово и формалдехид, никел, често използван при тик-так копчетата. </em></p> <p><em>Little Green Radicals носят сертификата за Справедлива търговия - хората, които участват в производството на дрехата са справедливо възнаградени и не е използван евтин детски или женски труд. </em></p> <p><em>Отношението към природата марка показва и с <strong>опаковката на дрехите</strong>. Всички са <strong>в компостируеми пликове</strong>, за да се намали употребата на пластмаса.</em></p> <p>В условия на повишаващо се пазарно търсене на продукти за бебета и деца с доказано качество, екипът на <span><a href="https://bushbaby.bg/">https://bushbaby.bg/</a></span> предлага възможност да поемете щафетата и да развиете бизнес идея с потенциал, без да започвате от нула. Изградените бизнес взаимоотношение, утвърдените практики, свързани с онлайн търговията и нейното популяризиране, както и администрирането на всички процеси са стабилна база с осигурено темпо за дългосрочен растеж.</p> <p><strong>Бизнес с изградени процеси</strong></p> <p>Little Green Radicals идва на българския пазар през 2022 г. чрез онлайн магазина <span><a href="https://bushbaby.bg/">https://bushbaby.bg/</a></span>. По този начин улеснява българските потребители с внимателна селекция, изключително детайлно и коректно описание на всеки артикул и бърза локална доставка.</p> <p>Бизнесът стартира в резултат на лична история, която очертава безспорна пазарна нужда от доказано чисти от химикали бебешки и детски дрехи. Дизайнът и естетичният замисъл на всяка от дрехите се оказва добавена ценност и допринася за бързо нарастващите интерес и разпознаваемост.</p> <p>Онлайн магазинът <span><a href="https://bushbaby.bg/">https://bushbaby.bg/</a></span> е работеща платформа с висок процент лоялни потребители. Поради спецификите на продуктите и принадлежността им към сегмент над масовия, те се ползват с висока степен на доверие. Подборът на артикули е изцяло канализиран и регулиран спрямо нуждите и очакванията на българските потребители.</p> <p>Благодарение на установените практики за персонализиране на продажбите и подчертаното лично отношение и внимание към всеки клиент имаме база за качествена оценка на поведението на аудиторията. В контекста на това, продажбите са &nbsp;с висока степен на предвидимост.</p> <p>Бизнесът има потенциал за бързо разрастване поради следните характеристики:</p> <ol> <li><strong>Платформата</strong>, на която е позициониран онлайн магазина, е cloudcart. Тя осигурява цялостен процес на обгрижване с наличностите и автоматизиране на процесите за анализ - от въвеждането на артикулите, обединяването им в колекции, маркетинг инструменти, обработване на поръчките, плащания (има интегриран виртуален POS терминал, пратките с наложен платеж се приключват автоматично). Интегриран е със системата на Спиди.</li> </ol> <p>Клиентите определят онлайн магазина като много лесен и приятен за пазаруване.</p> <ol start="2"> <li>Магазинът е <strong>интегриран с</strong> <strong>Фейсбук и Инстаграм</strong>, като продажбата на артикулите се осъществява през сайта. Това съчетание на маркетингови и продажбени инструменти е изключително полезно и в подкрепа на активната онлайн търговия.</li> </ol> <p>Последователите на Фейсбук страницата са 1.6 K в Инстаграм са 845. Ръстът им е органичен.</p> <ol start="3"> <li><strong>Счетоводна фирма</strong> с доказан опит осигурява дейностите и консултира процесите.</li> <li>Little Green Radicals осигуряват <strong>снимките и детайлното описание на продуктите</strong>. Копирайтър <strong>превежда и адаптира текста на български</strong>, съдейства при поддържане на блога. Възможно е и цялостно поемане на поддръжката на Фейсбук и Инстаграм страниците.</li> </ol> <p><strong>Перспективи за развитие</strong></p> <ol> <li><strong> </strong><strong>Увеличаване на пазарния дял</strong></li> </ol> <p><u>България</u></p> <p>Като основен и единствен дистрибутор на Little Green Radicals за България, Бушбейби ЕООД гарантира, че направените инвестиции за разпознаваемост на марката водят до увеличаване&nbsp; на собствения пазарен дял.</p> <p>Увеличаване на продажбите в България чрез:</p> <ul> <li>работа с инфлуенсъри</li> <li>увеличаване на процентът organic search в гугъл чрез регулярни статии</li> <li>участие в различни събития &ndash; базари, работилнички, събития за родители</li> <li>консигнация</li> </ul> <p>Идеи за съвместни проекти могат да бъдат предоставени на етап преговори.</p> <p><u>Европа</u></p> <p>Разширяването на пазара и изпращането на пратки в чужбина е набелязана следваща перспектива за развитие. Bushbaby.bg има клиенти, които пазаруват от чужбина и адресират пратката до роднини в България. Има и запитвания от чужбина за изпращане на пратки директно до там. След проучване, фирмата се спря на потенциален бизнес партньор за фулфилмънт и доставки в 9 държави в Европа.</p> <ol start="2"> <li><strong> </strong><strong>Увеличаване на портфолиото от продукти</strong></li> </ol> <p>Бушбейби ЕООД има регистрация в международна онлайн платформа за клиенти на едро, която предлага директно купуване на продукти от производителя. В нея може да се филтрира по сертфикатите, които притежава продукта.</p> <p>В стартова фаза са и няколко договорености за съвместна работа с български творци.</p> <p>Още идеи за съвместни проекти мога да споделя на етап преговори.</p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <p>При интерес към бизнес предложението и повече информация за него, моля, свързете се с мен на тел. 0879660451 или email [email protected].</p> <p>&nbsp;</p> <p>С уважение,</p> <p>Теодора Иванова</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти