Блог

Бърза крем супа от домати и тивички 03.09.2021 16:05:44

Бърза крем супа от домати и тивички

Бърза крем супа от домати и тивички

През цялото лято крехките тиквички и вкусните домати са част от кошницата на Pura Vida Organic Farm. Споделям много вкусна и бърза супа, която всички вкъщи много харесваме. Може да увеличите или да намалите количеството на всеки от продуктите, спрямо вкуса, който искате да постигнете.

Съставките:

3 моркова

1 глава лук

5-6 скилидки чесън

1 средно голяма тиквичка

250 гр. домати

джоджен

щипка кимион

олио

Лукът, чесънът и подправките задушавам за кратко в малко олио. Доматите беля и нарязвам на парченца, заедно с тиквичките и морковите.  Смесвам с лука с подправките. Добавям  вода и оставям да се варят, докато тиквичките омекнат.

За да постигна желаната гъстота, отделям част от бульона и докато пасирам зеленчуците, добавям по малко от него. Обичам тази супа топла, но плътният й вкус ми допада и ако е студена.

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Вкусно

Вкусно и полезно #quick30

Бърза крем супа от домати и тивички

Бърза крем супа от домати и тивички

 През цялото лято крехките тиквички и вкусните домати са част от кошницата на Pura Vida Organic Farm. Споделям много вкусна и бърза супа, която всички вкъ  През цялото лято крехките тиквички и вкусните домати са част от кошницата на Pura Vida Organic Farm. Споделям много вкусна и бърза супа, която всички вкъ 2021-09-03T16:12:33+03:00 Бърза крем супа от домати и тивички

<p><strong><span>Бърза крем супа от домати и тивички</span></strong></p> <p><span>През цялото лято крехките тиквички и вкусните домати са част от кошницата на </span><a href="https://www.facebook.com/PuraVidaFarmBulgaria">Pura Vida Organic Farm</a>. Споделям <span>много вкусна и бърза супа, която всички вкъщи много харесваме. Може да увеличите или да намалите количеството на всеки от продуктите, спрямо вкуса, който искате да постигнете.</span></p> <p><span>Съставките:</span></p> <p><span>3 моркова</span></p> <p><span>1 глава лук</span></p> <p><span>5-6 скилидки чесън</span></p> <p><span>1 средно голяма тиквичка</span></p> <p><span>250 гр. домати </span></p> <p><span>джоджен</span></p> <p><span>щипка кимион </span></p> <p><span>олио</span></p> <p><span>Лукът, чесънът и подправките задушавам за кратко в малко олио. Доматите беля и нарязвам на парченца, заедно с тиквичките и морковите.&nbsp; Смесвам с лука с подправките. Добавям &nbsp;вода и оставям да се варят, докато тиквичките омекнат. </span></p> <p><span>За да постигна желаната гъстота, отделям част от бульона и докато пасирам зеленчуците, добавям по малко от него. Обичам тази супа топла, но плътният й вкус ми допада и ако е студена.</span></p> <p><span>&nbsp;</span></p> <p><span>&nbsp;</span></p> <p><span>&nbsp;</span></p>

Сравнение на продукти